Rosengård.

Läser att brankåren inte åker till vissa adresser på Rosengård i Malmö utan poliseskort. Det är för jävligt att man kastar sten och ägg på brandkåren men jag hade också blivit knäpp av att bo på Rosengård. Jag minns en tv-debatt för några år sedan. På ena sidan fanns representanter för Rosengård och på andra sidan sossarna, bl a Mona Sahlin. Människorna från Rosengård var otroligt förtroendeingivande, vätaliga, hade bra argument och många pratade bättre svenska än vår drottning, men hela tiden klappade sossarna dem på huvudet och berättade att sossarna faktiskt vet bäst. Jag blev fruktansvärt illa till mods när jag såg hur Rosengårdsbefolkningens berättelser och förslag på förbättringar inte togs på allvar. Jag tycker inte man ska sucka och fnissa åt människor när de berättar om sitt liv och man själv är högst delaktig i att de har det på det viset de försöker berätta om.

Lejonparten av kvinnorna på Rosengård har inte varit utanför Rosengård sen de flyttade dit men fortfarande bunkar sossarna ihop invandrarna på Rosengård så att de snart rinner ut i havet. Alla har ansvar för sig själv men varför skärpa sig när man ändå inte förväntas göra det och blir satt i en ghettoliknande stadsdel i Malmö?


Kommentarer
Postat av: Anonym

rosengård forthemotherfuckingwin.

2008-06-16 @ 13:45:03
Postat av: Malin

Det lustiga är att invandrare som vill bo på landsbygden och dessutom har jobb/bekanta i obygden inte får stanna... Trots att de kanske både har jobb och kontaktnät!!



har man fått jobb i Sverige och är självgående så borde man få stanna, varför annars kämpa för en bättre tillvaro?

2008-06-16 @ 22:13:52
URL: http://ylajarvis.se
Postat av: Roffe

Hade NÅGON politiker någonsin använt huvudet hade vi kanske sluppigt dessa problem från början.. För att inte verka rasitisk får man ju inte ens säga nej till 3 miljoner irakier som vill invandra till rosengård... Det är en sak att tänka rasitiskt men det är minsjäl en helt annan sak att tänka realistiskt!

2008-06-18 @ 17:07:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Real Time Web Analytics