Upp till kamp emot kvalen...

Folk har frågat om jag inte skulle skriva något i bloggen snart och jag har själv haft lite dåligt samvete för att jag inte hunnit skriva. Jag har tröstat mig själv med att folk kommer vara idioter imorgon också.


Vilken enorm massa dynga jag har hört på radio och tv de senaste dagarna. Jag är så jävla trött på alla Volvoanställda man släpper fram i debatten att jag mår illa. Jag kan förstå att de tycker det är tråkigt att förlora jobbet men jag ärligt talat skiter jag i dem och deras små känslor. De sitter i tv och radio och är bittra och känner sig svikna för att folk inte köper deras bilar samtidigt som de själva köper en billig japanska jävla tv på elgiganten och billig skitmat på Lidl. Det är ingen mänsklig rättighet att tillverka Volvobilar och de som rest krav på att tvångssocialisera Volvo så att alla kan jobba kvar och tillverka bilar borde släpas ut på backen och ges en ordentlig omgång stryk. Varför i hela helvete tillverka bilar som ingen ändå kommer köpa? Såvida de inte menar att man ska dra ner produktionstakten, låta alla vara kvar men att de får dela på pengarna från hälften så många bilar stället. De håller på och tjatar om bilindustrin och bilindustrin och bilindustrin som någon sorts samhällsmotor men när bilindustrin hade ath kom de ändå inte upp i mer än 4-5% av bnp. Den bransch jag lever i står för 9-10 % av bnp.


Det hade varit väldigt enkelt att slippa varsel vid en nergång. Det finns absolut ingenting som säger att det är nivån vid en högkonjunktur som man ska lägga sig på. I fortsättningen tycker jag att företagen vid ökad efterfrågan och konjunkturuppgångar säger "Nej, vi ska inte tillverka fler enheter än vad vi gör idag, fastän vi kan sälja dubbelt så många", skita i att nyanställa så kan folk gå arbetslösa hela tiden, så slipper jag höra deras jävla gnäll.


När det gäller puckot som blev skjuten av polisen häromdagen kan jag bara beklaga att det inte tog värre. Jag såg på tv när de sköt honom, och alla ni som klagar på polisen för det som hände, knip käft nu är ni snälla. Springer man runt med en kniv och inte inser allvaret och lyder de enda som har våldsmandat i samhället, inte ens när de skjuter varningsskott borde man få betala för att få leva.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Real Time Web Analytics