Åsiktshoror

För att komma undan galenskapen…

 

Jag förstår fortfarande inte att folk kan vara så extremt vårdslösa med sitt eget namn. I SVD brännpunkt så kan vi läsa att ett gäng pseudokändisar och föredettingar skrivit sitt namn under en pompös debattartikel uppenbarligen skriven av en efterbliven bitter vegan på syra. Ingen normalt begåvad människa skulle sätta sitt namn under den skiten såvida det inte var under pistolhot eller för att medieintresset för den egna personen var på väg att ta slut och inte ens Se&Hör vill ha en längre. Vad kan då passa bättre än att ställa sig upp på barrikaderna för två stackars offer?

 

Jag kan ju tycka att när man faktiskt har möjligheten att själv välja vad man ska engagera sig i så måste man ju inte välja de företeelser där det följer med clownnäsa. När människor vars profession går ut på att hålla sig så långt bort från kunskap och vanligt folk som möjligt vill ge intryck av att de känner grisarna bättre än de som går hos grisarna varje dag, de som lever av och med grisarna, så blir jag spyfärdig. Det här är alltså människor som på fullt allvar menar att det är helt okej att pissa på golvet i en biosalong men inte att det finns piss i en grisbox.

 

Människor som aldrig varit i ett grisstall ställer sig upp och inte bara förkastar andra människors gedigna kompetens och djurskötsel, de försvarar även två pajasar som om det nu varit så illa som de vill låta påskina har låtit grisar plågas ihjäl under hur lång tid som helst bara för att få bra bilder och mycket material. Hade det handlat om djuren så hade man regerat, inte fortsatt filma. Gör de som stod inför skranket idag likadant om någon håller på att förblöda? Först filmar man det, sen twittrar man om det, sen lägger man ut det på facebook, sen försöket man få folk att gilla det, sen kanske man möjligtvis kan tänka sig att hjälpa till?

 


*Ja, jag har snott låttipset*


Knäppa klubben är även sur för att polisen inte ska ha validerat våra vänner veganernas ”bevisning” tillräckligt
högt. Dels så ska vi minnas att ingen hade tagit SD på allvar om de filmat utlänningar som eldar soptunnor och tagit det som ett incitament för stängda gränser, och dels så ska vi minnas, vilket knäppa klubben så fullllllständigt verkar ha ”missat” att ta upp i sin artikel, att polisen låtit två av Sveriges absolut främsta experter på grisar och deras skötsel gått igenom allt materialet som lämnats in om Blaxtaby.

 

Hur kan man stå upp för den egna kognitiva dissonansen i en sån omfattning? Hur kan man vara så jävla mediakåt att man inte ser att stordriften kommer av att de som skrivit under artikeln gör dåliga tv-program i vilket man slätar ut alla ansiktsrynkorna genom att spänna hästsvansen i nacken riktigt jävla hårt och ränna runt med två dvärgar och ännu större föredettingar, eller göra ännu sämre program om hur man själv reser runt i världen och dödar djur eller lagar mat, eller står och säger glad påsk i en pretto-ölreklam för den delen, leker politiker och skickar sina väskor med taxi på skattebetalarnas bekostnad, skriver böcker ingen läser och är öppet arbetsskygg und so weiter und so weiter istället för att producera sin egen jävla mat?

 

Det här är PRECIS det uppfödningssätt ni velat ha.



Om grisskandalen
Om knäppa klubbens påstående om att Eskil E krupit för grisbönderna.
Om efterspelet
Mer verklighetstroget än knäppa klubbens debattartikel


Kommentarer
Postat av: Anderz

Förbannat bra!!!!!

2011-06-17 @ 09:02:57
Postat av: Anonym

Jävligt bra! Varför låter inte lrf dig sköta snacket?

2011-06-17 @ 15:41:45
Postat av: Ulrika

Alltsedan vi på Barnkunskapen, 1979 eller möjligtvis 1980, på Korsavadsskolan i Simrishamn fick se Gudrun Schymans förlossning som undervisningsfilm så har jag haft svårt att ta människan på allvar :D

Så fort hon är inblandad i nåt eller får rubriker får jag en flashback till 9:e klass...

LRF mfl har ju odlat myten om Sörgårdsidyllen, nu slår det tillbaka på hela lantbruket.

De som skriver den typen av debattartiklar är samma typ av människor som sätter en bjällra på katten så att den inte ska kunna smyga på de små söta fåglarna...

2012-03-10 @ 18:41:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Real Time Web Analytics