Jag har inga byxor på mig.
EDIT: Lägger ut texten för de som inte har kodnyckeln till skånska.

Bonden föder upp små grisar
Men finns det nåt han inte visar.

 

Så får jag lov, så får jag lov, att sjunga aktivistens visa.
Såhär gör aktivisten när han går. Samlar filmer och gamla spår.
Så får jag lov, så får jag lov, att sjunga aktivistens visa.

 

Saker är inte alls som förr.
Så regla fast din port och dörr.
Och skaffa larm, och skaffa larm. Det här är aktivistens visa.

 

Antiskinkkampanjen gick i stå.
Folk de äter nasse glatt ändå.
Så får jag lov, så får jag lov, att sjunga aktivistens visa.
Såhär gör aktivisten varje natt.
Filmar grisar och någon katt.
Så får jag lov, så får jag lov, att sjunga aktivistens visa.

 

För snart så är det mjölkens tur.
De filmar kalvar när ni tar en lur.
Så får jag lov, så får jag lov att sjunga aktivistens visa.
Så här gör aktivisten när han går.
Filmar kossor, grisar, kanske får.
Så får jag lov, så får jag lov, att sjunga aktivistens visa.

 

Framfall tycker ingen vackert är.
Helspalt kan nog få någon tvär.
Så får jag lov, så får jag lov, att sjunga aktivistens visa.
Såhär gör aktivisten när han går.
Piercat ögonbryn och flottigt hår.
Så passa er, så passa er. För alla salladstallibaner.

 


Jag är en man mellan 20 och 40. Passa er.

Det finns saker jag inte fattar.

 

1.       Varför traskar man runt och skjuter folk i Malmö? Nog fan för att det finns en massa vapen i stan men såvida man inte tillhör M- eller K-fallangen finns det väääldigt liten anledning att åka runt och panga på folk med skjutvapen. Man ska inte skjuta varandra men randomiserat skjutande är ju överdrivet trams. Är det någon form av kick man är ute kan man väl sätta sig framför datorn med en rulle skithuspapper och glo på förnedringsporr istället för att försöka bräcka sina polare i att panga ner folk som väntar på bussen eller som är ute och cyklar. Nu tror jag ju inte på AGW,men jag skjuter för fan inte folk som åker kollektivt eller cyklar bara för det.

 

2. OM man nu ska skjuta folk, varför då låta det vara de här dilettantiska mästerverk som vi sett prov på? M och K ser i alla fall till att den andre dör. Människor har ju skadat sig själva svårare med en smörkniv än vad amatörerna i Malmö lyckas tillfoga folk med skjutvapen. Stevie Wonder på droger hade för fan prickat bättre.

 

3. Lasermannenteorin man kan läsa om i tidningen? Hallå?! Skjuter man där det har skjutits så träffar man en invandrare. Så enkelt är det. Det kallas nog normalfördelningskurva. Att en massa invandrare har blivit skjutna betyder inte ett smack. Hade en massa folk blivit skjutna och alla var invandrare på Ribersborg, eller varför inte i en sameby, så hade jag kunnat acceptera lasermannenteorierna lite bättre men inte nu. Det räcker med att folk blir skjutna, tidningarna behöver inte göra nyhetsporr av det.


Tröjan är faktiskt lite väl mycket WT.

Okej för att det är grått och tråkigt idag men jag kan inte låta bli att skratta. Jag fick nämligen en kommentar till mitt förra inlägg som jag tolkade som att folk som ”inte rår om att sköta sina djur och får djurförbud” också är wt. Okej för att man får tycka så men det roligaste är att jag har sett bilder på djur som sköts av den som skrev kommentaren. Första gången jag såg bilderna tänkte jag att de djuren hade lst i Skåne hämtat med detsamma. Jag har tittat på bilderna nu igen och nu använt den måttstock som man använt när min far fick djurförbud och kan konstatera att djuren denne sköter är oacceptabelt smutsiga, några har gödselpansar, renhållningen i stallarna är eftersatt, kalvarna är ruggiga i pälsen, uppenbara skaderisker i samtliga byggnader, sjuka kor, kor med större sår som rimligtvis inte fått veterinärvård, kor i underhull, ungdjur i underhull, eftersatta ungdjur, smutsiga djupströbäddar, korna får inget foder, och framförallt – rekryteringsdjuren varierar i ålder och hull.

                                           

Det går jättebra att sitta i Småland och vara kaxig men hade samma inspektörer som varit här tittat in i de stallarna hade de utfärdat ett omedelbart förbud att hysa djur i dem. Förenat med ett sju helvetes vite dessutom. Nu ska vi i och för sig inte måla fan på väggen men det finns en anledning till att länsvet i Småland slutade som detsamma i Blekinge. Jag vet inte om tingsförhandlingarna är färdiga än…


Pöl Bock var en lycklig man.

Egentligen borde jag spara på min bitterhet. Jag har ju så många år av besvikelse kvar framför mig. Men ändå, har man inte blivit hatad av mig har man inte blivit hatad, och jag känner att jag ändå får dela med mig till mina medmänniskor. I fokus idag är de som inte har det så fett. Många av dem går på bidrag. UTAN ATT SKÄMMAS!! White trashfamiljerna med andra ord. De som inte skäms för att bli ovänner med varandra på Bo Ohlsson. När wt-frun står på parkeringen och skriker på sin gubbe för att han druckit upp all helgspriten innan det ens är torsdag. De som döper sina barn till Kevin, Liam och Tindra. De som tar smslån för en ny tribaltatuering. Eller ännu värre till en jävla tatuering i svanken. Helt seriöst, är man inte jävligt dålig i sängen och förmodligen som att älska med en spann vatten om killen som är i position att se skiten verkligen måste ha något att läsa under tiden han bonkar på en? Och de här jävla kinesiska tecknen. Hur ofta springer man på en kines som man bara måste berätta att man är ”billig” och ”luder” med en jävla teckning på sin kropp för? De som handlar på Lidl. De som dricker Coca-Cola till varje måltid. De som röker. De som bor i hyreslägenhet. De som har ring på tummen. De familjer i vilken lille Kevin är inne på plastpappa nummer tre innan han ens hunnit lära sig av med blöjorna. De män som är intresserade av motorer och bilar utan att veta något om dem. De som står och förpubertalt höhöar och drar i gasreglaget på sin wtbil. De män som gymmar med polarna. De kvinnor som är klorinblonda, urblåsta och med stora pattar. De som har stora hundar. De som piercar ögonbrynen. De som har fula skor. De som spelar ordjakten på tv och tror att de ska vinna.(Om utmaningen ligger i att lyckas klura ut vad det är för ord man är på jakt efter när det står FJ_LLSTUGA, så vet man att det är frågeprogram som sänds mitt på dagen och att det främsta argumentet för att ringa in är att den som vinner har pengarna på kontot idag.) De kvinnor som bittert menar att de varit fotomodell vid detta laget om bara karljäveln dragit ut den i tid. (as if... min anm.)De som inte kan hålla normal samtalston till varandra. De som har pösiga kläder. De som köper en stor jävla dekal till övre delen av framrutan på bilen på vilken det står ”me” över förarsidan och ”my bitch” på passagerarsidan. De som har en V40 som det står ”chefen” med stora gröna bokstäver på. De som har betalningsanmärkningar. De som har tavlor med vargar på väggarna. De som inte går till tandläkaren.

 

Jag slutar här. Jag skulle kunna fortsätta, men jag tror att folk fattar vilka jag menar. Jag ogillar dem intensivt. Hur fan står de bara ut med sina liv? Jag hade ju tagit med hela familjen på ett saftkalas á la Jim Jones! Jag funderade ett tag på hur jag skulle avsluta ett inlägg om så totalt onödiga människor ända tills jag insåg att ingen ändå minns hur böcker slutar. Man minns bara hur de börjar.


Mitt namn är Ishmael. God natt.

 


Tur att jag inte tittar mer på tv.

Det var en bra kväll.

 

Nog för att jag servat min elefantknullare (För de som inte vet vad det är, så fråga 118100. De har så upplyftande svar. Jag gillar framför allt delen när man ska knalla ut i Borneos djungler med en hagelbössa och ta ner skylten. Ett slut helt i min smak) och har grus i ögon, näsa, hår, öron, mun, jag har fan ta mig grus överallt, det skulle inte förvåna om jag så hade grus under förhuden, och ont i i princip hela kroppen, armarna är för fan lika långa som på en schimpans. Men det var ändå en bra kväll. Jag knallade runt i boxershorts och lyssnade på musik på datorn. Sen tittade jag på Robinson... Och jag vet nu att jag inte är rasist eller dömer folk efter hur de ser ut. Jag hatar dem för hur de är. För deras små äckliga personligheter. Jag hade inte haft några större problem att överleva Robinson. Visst, jag hade saknat att trycka i mig en hel Haribo Matadormix på en eftermiddag och kaffet, för helvete kaffet, men den största utmaningen hade inte varit att springa uppför en fjantig backe och bli jagad av filippinska dvärgar med en död höna på huvudet och någon sorts jävla filt som slängkappa eller att genomföra meningslösa tävlingar – det hade varit de andra människorna. Ganska ironiskt att man skulle resa från ett tättbefolkat Skåne till en öde öjävel i ett område där de få vitingar som syns ganska säkert, och helt utan fördomar, är där för att stoppa snoppen i munnen på barnhemsbarn, för att reta sig på ett knappt dussin andra människor. Det hade säkert blivit bra tv när man kan följa mitt humör och kaffekoncentrationen i mitt blod nedåt och se hur jag först börjar häckla dels latmaskarna, man måste inte resa till andra sidan jordklotet för att få vara med i tv och sola och framstå som hedersmedlem i sällskapet ”Vi som kokar ägg i trekvart och fortfarande inte har fått det mjukt”, det finns ju Kungarna av Tylösand och Paradise hotell till det, faktum är att de hade nog kunnat vara med i Debatt och ändå framstått som jubelåsnor, och dels prettomänniskorna som bara måååååste visa sina språkkunskaper och prata filippinska.Filippinska är något som ensamma vän i väst skaffar sig. Jag är fortfarande inte helt säker på att det är ett språk. Sen se mig berätta om mina mörka tankar, sjuka tankar, och till sist se mig begå ett veritabelt lustmord och begå de mest sinnessjuka handlingar mot mina lagkamrater och mottävlare.

 

Till slut hatade jag till och med reklamen som de bröt programmet med med jämna mellanrum. Den sög. Skönt att veta att jag efter en bra dag och en bra kväll fortfarande tar hela världen personligt. Dock hade jag inte dödat Paolo Roberto. Han är ändå lite gullig.


RSS 2.0
Real Time Web Analytics