Folk på landet...

Ytterligare en artikel om folk på landet som inte gillar att bönderna kör traktor efter 21.30. Hur många kvällar kan det i rimlighetens namn röra sig om på ett år? De kunde skänkt en tanke åt stackaren som sitter i traktorn istället. Jag kan bara inte med såna. Jag tycker de är korkade.

Kommentarer
Postat av: Cowgirl

Ja, man undrar hur de tänker?



Samtidigt är det ju så att bönder inte alla gånger tänker på att planera sitt arbete för att störa "vanliga människor" - det ligger ju i allas intresse att skapa goda relationer. Oftast kan man nog ta de känsligaste ställena tidigare på dagen om man verkligen anstränger sig!



Trevlig helg :-)Och glöm inte fylla i blanketterna!

2008-06-13 @ 14:26:40
Postat av: doll

och ändå har ni inte dunkadunka i era traktorer som pojkarna hade i min gröna ungdom.

2008-06-13 @ 17:23:52
Postat av: Johannes

Det är ju inte sällan man behöver spruta och så på kvällarna pga vindförhållanden mm.

2008-06-13 @ 19:45:18
Postat av: Sveriges snyggaste bonde

Cowgirl, jag kör inte gödsel på helger och försöker att inte köra runt hus när det är mörkt men ibland är det tvunget. Jag kör ju inte traktor mitt i natten för att det är skoj, utan för att jag måste. Jag ligger hellre inne och tittar på Scrubs och äter chips, har hört att vissa föredrar väldigt mörk choklad, istället för att skumpa runt i traktorn och lyssna på Karlavagnen eller någon kommunistpropaganda på P3. Blir det ofta kan jag förstå att det är jobbigt men som sagt, hur ofta kan det vara?

Jag håller på, har några frågor men de kan vi ta nästa vecka. Hur håller jag i möjligaste mån fåglar borta från kalvhyddorna? De som har fått salmonella brukar ju ha kalvhyddor under saneringsarbetet så jag antar att det itne är några större problem.

Doll, bönder spelar ändå bara dansband. Det är inte så jättemycket bas i det...

Johannes, ja, påskliljor är hemskt känsliga för express...

2008-06-13 @ 20:09:19
URL: http://sverigessnyggastebonde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Real Time Web Analytics