Jag vet att jag inte skrivit på ett tag, har jobbat en massa, men nu sätter jag apors civilisation högre än spanjorernas och ifrågasätter muslimer.

Djuren far konsekvent illa vid halalslakt, mulesing, när de blir kastrerade med gummisnodd, tjurfäktning, anlag för dubbel lårmuskulatur premieras i aveln och lite annat smått och gott. Då väljer EUs medlemsländer att förbjuda import av katt- och hundskinn eftersom vissa djur avlivas på ett dåligt vis. Jordbruksministern är glad att det kommer en lag på plats för att förhindra "denna grymma hantering av djur" Kunde han inte uppmärksammat sin spanske kollega på att spanjorernas nationalsport placerar dem civilisationsmässigt några snäpp under apor? Eller tillsammans med sina kollegor i Schweiz, Norge, Lettland och Island lobbat lite för att förbjuda avblodning utan bedövning i resten av EU? Så jävla skönt är det nog inte att få halsen avskuren. Även om man står vänd mot Mecka. Koranen består av 114 kapitel, är präglad av tiden 600 e.kr. innehåller faktiskt motsägelser, och jag har så inihelvete svårt att tro att mer än en handfull av muslimerna i Europa följer precis allt som står i koranen. Varför då hålla så hårt på något som i min värld är fullständigt meningslöst? Varför inte bedöva det stackars djuret innan man skär halsen av det?


 Mer än 30 procent av nötköttet som äts i Sverige är importerat. Någon som vill gissa hur många av de importerade tjurarna som blivit kastrerade genom att man trädde en gummisnodd runt kottarna på honom? Infektionsmässigt är det nog det bästa sättet men djuren försätts i chock. Någon som vill gissa hur många av de danska grisarna som har kuperad svans? Man klipper av svansen för grisarna inte ska bita av den när de har för lite plats och/eller ingen halm. Det är förbjudet i Sverige.


EU vill alltså fortfarande ha tävlingar, uppfödningsmodeller och slaktmetoder inom vilka alla individer far illa men förbjuder hund- och kattskinn för att vissa individer far illa vid avlivningen


FRA, sossar, kognitiv amnesi

Sossarna har ju lovat att riva upp FRA-lagen om de vinner valet.  Det lustiga är att den lag som den borgerliga regeringen klubbat igenom verkar vila på ordentligt nerprutade idéer från Thomas Bodström under tiden då han var justitieminister...


Jag hittade en artikel från 2006 i vilken man berättar att brottsutredande myndigheter i Danmark sedan flera år kan använda sig av hemlig dataavläsning. Dessutom används tekniken i USA, Kanada och några länder i Europa. Bodströms förslag var i alla fall att staten skulle ha rätt att i hemlighet skicka spionprogram till enskildas datorer. Myndigheterna skulle då kunna ta del av all information som fanns på datorn, och inte som nu lyssna av trafik som går över gränsen. Dessutom skulle polisen kunna göra hemliga intrång i folk bostäder och lägga in spionprogram i deras datorer. All internettrafik över landsgränsen och var folks mobiltelefoner befunnit sig skulle lagras. Det var ett omfattande förslag kan jag meddela. Det var dessutom inte bara polisen som skulle få reda på på vilka sidor folk tittat, vilka filer de tagit emot, vilka de chattat med och vad de skrivit, var deras telefoner befunnit sig och precis allt vad folk hade sparat på sina datorer, det var tullen och en hel rullebör andra också.

Ju mer jag läser om SOU 2005:38 desto mer framstår FRA-lagen som ordentligt nerprutad, nästan misslyckad. Vänstermänniskor har framställt FRA-lagen som något hämtat ur Orwells 1984 men sossarnas förslag var låååååååångt låååååååångt mycket värre. Varför har vi glömt det?


Ni kan väl för fan gå på trottoaren som alla andra.

Jag tycker inte om autonoma grupper. Överhuvudtaget. Dels fattar jag inte hur en grupp kan vara autonom. Autonomi handlar om självständighet och oberonde. Att då bilda grupper som lyssnar på samma skitmusik, klär sig likadant och har samma fäbless för att slå sönder saker är ju en jävla tankevurpa. Dessutom kommer man överens om att träffas på bestämda tidpunkter på bestämda platser för att protestera mot något man gemensamt tycker illa om genom att med ett jävla engagemang lägga en stadskärna i ruiner.

Våra kära journalister daltar givetvis med de oansvariga vandalerna och tyker det är så positivt med deras engagemang för en bättre värld. Min fråga blir då. Hur i helvete förbättrar man en värld genom att kasta sten på polisen och tända eld på en Mercedes som någon stackars alban bakat tre miljarder pizzor för att ha råd att köpa?

Autonomi kommer från grekiskans auto (själv) och nomos (bruk, ordning, lag) och jag gillar frihet men både bruk, ordning och lag kräver ansvar av individen. Och det är inte att ta ansvar att åka runt som en jävla turist, maskera sig och hitta på moraliska skäl att slå sönder någon annans egenom.

Ärligt talat, visst är det så att er högsta önskan är att bli skjutna så att ni kan sitta i en frukostprogramssoffa och böla om hur polisen slog dina kamrater och sköt dig när ni bara kastat sten på dem i fyra timmar?

Grodorna ska alltså bli några riktiga jävlar på filosofi.

Folk får anse att jag är inskränkt i mitt tyckande.

Läs om några, som jag vill kalla, dårar som ska lära grodor filosofi. Utan att mäta om de faktiskt lärt sig...

Hoppas de gör detta på sin fritid, alternativt har en privat finansiär, annars tappar jag den allra sista tron på förvaltningen av Sverige.


bla bla bla bla bla utredning

Jag får mer och mer intrycket att "makten i sverige" är en dålig regisserad föreställning med samma regissör oavsett regering. En regi som till stora drag drar mot det sosse-omständiga-medborgarfientliga hållet.
Det är ju samma tugg nu som med förra regeringen...
I förrgår såg jag en kille, han var nog från Balkan, på tv. Bl a ändrade hans lilla firma mätarställningen på bilar. Igår såg jag en ,vad jag måste få kalla skrynklig, kärring som ville förbjuda att man fick ändra mätarställningen på sin bil. Hon satt i riksdagen för moderaterna men det som kom ur hennes mun kunde lika gärna komma från en sosse. Det finns uppenbart ett behov av att ändra mätarsällningen på sin bil ibland, annars hade killen inte tjnat några pengar, och det är lika säkert som att politiker ljuger att folk har blivit blåsta när de köpt begagnad bil i alla tider. Lååååååååångt innan det det blev uppmärksammat att en invandrare kunde tjäna lite pengar på att ändra mätarställningen på folks bilar.
Det som stör mig allra mest är tantens slutkläm. På reporterns fråga om hon tyckte att man skulle förbjuda folk att mixtra med sin mätaställning svarar hon "Jag vill tillsätta en utredning"
Herre gud, det är mina jävla skattepengar hon vill slösa bort på en utredning som inte kommer komma fram till någonting alls.
Jag förstår min vän agronomens val att inte rösta alls i nästa val...


Om man nu hatar barn räcker det med att man säger det till deras föräldrar, man måste inte försöka ta livet av dem.

Ibland när jag tänker på hur jag var som barn, och även hur jag är som vuxen, kan jag bli förundrad över att jag fortfarande lever.
När det gäller min tid som barn får jag nog tacka omgivningen och nu när jag är vuxen guds försyn...
Det står ibland att läsa om barn som dött på gårdarna och jag undrar ibland hur det egentligen är möjligt. Finns det barn som faktiskt har mer energi och mindre självbevarelsedrift än vad jag hade i den åldern?

Men tydligen är det inte barnen, det är de som borde veta bättre - Gamlingarna.
Ärligt talat, VAD FAN LIKNAR DETTA?

Saxat ur Lantbruk igår.

Skäms...

RSS 2.0
Real Time Web Analytics