Var fan kommer pengarna från?

Jag tycker synd om de boende på Rosengård i Malmö. Att man kommer som akademiker, ibland från en kultur äldre än vår, och tvingas in i ett ghetto med passiviserande bidrag är en sak men det som förvånar mig mest just nu är de senaste dagarnas kravaller där. Det började med protester mot stängningen av en moské och landade i att brandkåren vägrade köra in i ghettot, polis tillkallad från andra delar av landet och Shellmacken förvandlades till en krigszon. Media är inte sena att förmedla denna sortens nyheter och vi har på tv kunnat se kravallutrustad polis släcka bränder. Folk hör bara Rosengård och tar för givet att det är svartingarna som lever jävel men inte en enda av de polisen grep häromnatten bor på området. Det är vita, ditresta yrkesdemonstranter som eldar saker, kastar bomber på polisen och sätter skräck i området. Vita, ditresta yrkesdemonstranter som åker hem när det blivit långtråkigt att fördärva för andra och lämnar invånarna i Rosengård i skiten. Vita, ditresta yrkesdemonstranter som senast var i Malmö och fördärvade under ESF.


Det kostar pengar att leva, det kostar pengar att bo, det kostar pengar att resa runt och slå sönder saker, och eftersom de här kräken kan lägga tid och ork på att resa runt och kasta sten på polisen och elda mercor som någon stackars kurd har bakat en miljard pizzor för att ha råd att köpa, och dessutom kan dyka upp över en natt, så utgår jag från att de inte jobbar. Var fan kommer då deras pengar från?!?!?!


Kommentarer
Postat av: Disa

Detta kan komma som en överraskning kära du, men det finns folk som bajsar pengar, och då behöver man varken jobb eller sponsor.

2008-12-26 @ 16:45:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Real Time Web Analytics