Har fått en jävligt irriterande låt på hjärnan och kan inte sluta sjunga på den.

Jag har alltid gillat skaraborgarna. Givetvis med undantag, men de har överlag en skön stil där uppe.
Jag var lite orolig att skaraborgarnas rättframhet, och enligt mig, sunda syn på LRF skulle sättas lite på undantag eller dränkas i västs café- och grön omsorgsnack. Vi får väl se vad som händer. Nu ska jag fortsätta baka kaka och leta efter ny bil

Kommentarer
Postat av: Erik

Fy fan vad roligt klipp

2011-07-30 @ 12:00:02
Postat av: Robert som Hitler

Och hur kul tror ni det är att som undertecknad få låna ut sig till Hitler ;-) ?Kanske nästan lika kul som de 12 i Norge som också heter Anders Breivik.Och vad är den där skaraborgsandan alla pratar om som är så unik och värdefull? Hittar den nämligen inte i rödlistan.

Postat av: AnnaE

Ha ha!!

Har sett den förut. Men då

gällde det dansband..Hitler blev sur

för LarzKristerz spelade istället

för Scotts:)))

2011-07-31 @ 22:11:45
Postat av: Sveriges snyggaste bonde

Jaa du, Robert. Jag tror nog att du står ut med den sortens humor. Det var en klockren film och man hade verkligen fingerspitzghefüle för mentaliteten i organisationen och vad som är viktigast - organisationen eller medlemmen.Och OM, vilket jag nu varken tror eller hoppas, du på allvar har missat skaraborgsmentaliteten så får du nog som chef hem och läsa på. För inte kan väl en föredetting som jag kunna något som en medlemsorienterad regionchef missat? I sin egen region dessutom. ;-)Dock ska det medges att det finns vissa skaraborgare som är lite väl folkilskna.

2011-08-01 @ 08:38:59
URL: http://sverigessnyggastebonde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Real Time Web Analytics